Пикът на епидемията от новия коронавирус в Москва се очаква

...
Пикът на епидемията от новия коронавирус в Москва се очаква
Коментари Харесай

Москва се готви за ръст на заболелите от COVID-19 до 2-3 седмици

Пикът на епидемията от новия коронавирус в Москва се очаква през следващите 2-3 седмици. Това заявиха местните власти, като напомниха на жителите да спазват карантината, съобщава БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5772
„ Пикът на болестта вероятно ще настъпи през следващите 2-3 седмици. В тези дни именно вие се намирате на първата линия. Върху вас пада основният товар в борбата с вируса. Днес от нас с вас зависи как Москва ще се справи с пандемията. От всички вас - лекари, жители, които ще спазват установените правила, от нас като управляващи, които са длъжни да предприемат своевременни и адекватни на ситуацията решения ", каза Анастасия Ракова, заместник-кмет на Москва.

Смъртните случаи от COVID-19 в Русия са вече 313

12-милионна Москва остава под строга карантина. Гражданите имат право да излизат само, за да си купят храна, да отидат на работа, при спешна нужда от лекар или за да разходят кучето.

Междувременно кметът Сергей Собянин откри нова инфекциозна болница. Тя се намира в южно предградие на руската столица и ще приеме първите си пациенти в понеделник. Вчера Русия отбеляза рекордните за денонощие 4 069 нови случая на заразяване с коронавирус. Така заболелите там стават 32 007 души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5772  Вече близо 1050 моряци от самолетоносача Вече близо 1050 моряци от самолетоносача " Шарл де Гол " са инфектирани с COVID-19  Заразените с COVID-19 у нас са 878 Заразените с COVID-19 у нас са 878  Китай разгласи провинция Хубей за район с ниска епидемиологична заплаха Китай разгласи провинция Хубей за район с ниска епидемиологична заплаха
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР