Пийт Хегзет, водещ във „Fox News”, заяви в ефир, че

Пийт Хегзет, водещ във „Fox News”, заяви в ефир, че ...

Телевизионен водещ призна в ефир мръсна своя тайна! От 10 години....Пийт Хегзет, водещ във „Fox News”, заяви в ефир, че не си е мил ръцете от 10 години, понеже „микроби не съществуват”.

Той каза в шоуто „Фокс и приятели”, че няма такова нещо като инфекциозни микроорганизми. Но посочи, че с това да не си мие ръцете засилвал имунната си система.
Хегзет направи въпросните коментари, след като неговите колеги му се подиграха, че яде стара пица.
„Моята резолюция за 2019-а е да казвам в ефир нещата, които говоря и извън телевизията”, заяви Хегзет. „Не мисля, че съм си мил ръцете от 10 години. Наистина, въобще не си мия ръцете. Засилвам имунната си система. Микробите не съществуват. Щом не мога да ги видя, значи ги няма”.
„Не мога да се разболея”, добави водещият, който е завършил университетите „Принстън” и „Харвард”.
Неговите думи бяха посрещнати с критики, но и с подкрепа в социалните медии. По-късно Хегзет коментира пред „USA Today”, че съвременното общество е прекалено обсебено от личната хигиена.
„Ние живеем в общество, където хората се разхождат с бутилки с дезинфектант за ръце в джобовете и се дезинфекцират по 19 000 пъти на ден, като че ли това ще спаси живота им”, заяви Хегзет, цитиран от vesti.bg. „Аз полагам грижа за себе си, но не се вманиачавам за всичко”.
Според водещия е абсурдно как хората приемат нещата толкова „буквално и сериозно”.
 

Източник: blitz.bg