Пети смъртен случай от коронавирусна инфекция е регистриран в област

...
Пети смъртен случай от коронавирусна инфекция е регистриран в област
Коментари Харесай

В област Хасково е регистриран пети починал от COVID-19

Пети смъртен случай от коронавирусна инфекция е регистриран в област Хасково, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11412
Касае се за мъж на 62 години от община Хасково.

Той е бил диагностициран с COVID-19 на 27 юли и е бил поставен под домашна карантина, след което състоянието му се е влошило и на 6 август е бил приет в МБАЛ-Хасково. Мъжът е починал вчера. Той е имал придружаващо сърдечно заболяване и диабет.

Междувременно към РЗИ-Хасково е постъпила информация за два нови случая на COVID-19 за последното денонощие, допълват от щаба. Първият е на жена на 56 години от община Хасково, която е издирена и през днешния ден ще й бъде връчено предписание за поставяне под домашна карантина. Жена на 28 години от община Свиленград също е установена с инфекцията. Тя живее и работи на територията на друга област и ще бъде прехвърлена към РЗИ по местоживеене.

Обобщените данни на щаба гласят, че случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към днешна дата, са 114. От тях 5 са хоспитализирани в МБАЛ - Хасково, 2 в болница извън областта, 23 са на домашно лечение, 5-ма са починали и 79 - излекувани.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11412  Индия заяви за рекордни близо 67 000 нови случая на ковид за денонощие Индия заяви за рекордни близо 67 000 нови случая на ковид за денонощие  Доц. Ангел Кунчев изясни за какво се усилват смъртните случаи от COVID-19 у нас Доц. Ангел Кунчев изясни за какво се усилват смъртните случаи от COVID-19 у нас  Доц. Чорбанов обясни качествена ли е съветската ваксина против COVID-19 Доц. Чорбанов обясни качествена ли е съветската ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР