Петима мъже, нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл.

...
Петима мъже, нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл.
Коментари Харесай

Петима души нарушиха карантината си във Великотърновско

Петима мъже, нарушили заповед на министъра на здравеопазването и чл. 355, ал.2 от НК, са установили служители на Областна дирекция на МВР - Велико Търново, съобщиха от полицията в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3920
Вчера мъж от село Беляковец е бил установен в нарушение на предписанията на РЗИ при получаване на задграничен паспорт на гишетата на Български документи за самоличност в областния град.

Двама души избягаха от карантината си във Великотърновско

При извършени проверки на адреси в Павликени, Златарица и селата Овча Могила и Сливовица са установени още четирима мъже, които не са спазили разпоредбите на здравните власти.



По всички случаи са образувани досъдебни производства.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3920  Под карантина в Силистренско са 965 души Под карантина в Силистренско са 965 души  Домусчиеви подариха 250 000 лв. за хора в неравностойно състояние Домусчиеви подариха 250 000 лв. за хора в неравностойно състояние  Караянчева за повдигането на заплатите на депутатите: Сгреших! Извинете! Караянчева за повдигането на заплатите на депутатите: Сгреших! Извинете!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР