Петима заразени с коронавирус са починали през последното денонощие в

...
Петима заразени с коронавирус са починали през последното денонощие в
Коментари Харесай

Петима заразени с коронавирус са починали през последното денонощие в Ловешка област

Петима заразени с коронавирус са починали през последното денонощие в Ловешка област, съобщават от Регионалната здравна инспекция. Те са на възраст между 56 и 86 години и са били с придружаващи заболявания. Общо положителните проби за COVID-19 в областта за денонощието са 35. Най-много - 19, са в община Ловеч.

Диагностицирани са три медицински лица - две медицински сестри в Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести в Троян и лекар от МБАЛ - Ловеч.



Заради ученик с положителна проба от 9-ти клас на ГЧЕ " Екзарх Йосиф Първи " в Ловеч, паралелката е поставена под карантина.

Хоспитализираните пациенти са 13. Всички са постъпили с оплаквания и изразена типична клиника и след проведен тест са дали положителни резултати.

Общо диагностицираните в Националната информационна система за наблюдение на Ковид към 21 ноември в Ловешка област са 1065. Активните случаи са 499, допълват от РЗИ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15446  Херо Мустафа: Всеки може да бъде супергерой, носете маски и спазвайте отдалеченост Херо Мустафа: Всеки може да бъде супергерой, носете маски и спазвайте отдалеченост  Източна Европа мина границата от 5 милиона случая на COVID-19 Източна Европа мина границата от 5 милиона случая на COVID-19  Увеличават се инфектираните с COVID-19 в домове за остарели хора в Ямболско Увеличават се инфектираните с COVID-19 в домове за остарели хора в Ямболско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР