Петима души от Центъра за настаняване от смесен тип на

...
Петима души от Центъра за настаняване от смесен тип на
Коментари Харесай

Петима души от социално заведение в Русе са с коронавирус

Петима души от Центъра за настаняване от смесен тип на деца и младежи с увреждания " Розовата къща " в Русе са с коронавирус. Това съобщиха от Областния оперативен щаб в крайдунавския град.

Първият случай на инфекцията в социалното заведение, регистриран вчера, е на 69-годишна медицинска сестра, която е под домашна изолация. По тази причина Регионалната здравна инспекция е извършила проверка в социалното заведение като са изследвани 13 души от персонала и 12 младежи - потребители на социалните услуги.

С положителни резултати са още четирима души. Става дума за детегледачка и трима потребители - две жени на 19 и на 25 години, както и 16-годишно момче.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13575  Чехия и Украйна още веднъж с черни върхове Чехия и Украйна още веднъж с черни върхове  Д-р Брънзалов: Младежите са по нощните заведения, а на открито да вървим маскирани

Д-р Брънзалов: Младежите са по нощните заведения, а на открито да вървим маскирани  Красимир Вълчев уточни при какви условия ще бъдат затваряни учебни заведения

Красимир Вълчев уточни при какви условия ще бъдат затваряни учебни заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР