Петзвездният хотел InterContinental Sofia, който беше официално открит през месец

...
Петзвездният хотел InterContinental Sofia, който беше официално открит през месец
Коментари Харесай

Националният конкурс "Сграда на годината" отличи Галакси Инвестмънт Груп за хотел InterContinental

Петзвездният хотел InterContinental Sofia, който беше официално открит през месец октомври тази година, е победител в конкурса „ Сграда на годината “ 2018 в категория „ Хотли и ваканционни комплекси “.

Haй-дoбpитe пpoeĸти, peaлизиpaни пpeз 2018 г. в Бългapия, бяxa oтличeни нa гaлa цepeмoния нa 13 дeĸeмвpи в Ѕоfіа Еvеnt Сеntеr. Tъpжecтвeнaтa цepeмoния бeшe oтĸpитa oт Πeтя Aвpaмoвa, миниcтъp нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo.
Първият обект на водещата световна верига у нас е собственост на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД и се управлява от InterContinental Мениджмънт България ЕООД.

За да отговори на последните тенденции в бранша и на високите стандарти на оператора, сградата на пл. „ Народно събрание “ 4 е изцяло реновирана от компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп, като в контекста на съществуващата сграда е изградено напълно ново крило, което осигурява 54 допълнителни стаи за настаняване. По този начин InterContinental Sofia предлага общо 194 просторни стаи и апартаменти, отговарящи на най-високите световни стандарти, а на последния етаж на хотела е разположен първият по рода си президентски апартамент у нас, който се простира на върху 450 кв.м. на целия последен етаж на новото крило на хотела.

В допълнение InterContinental Sofia има 5 модерни мултифункционални зали за събития, удобно разположени на един етаж. Хотелът осигурява разнообразни възможности за организиране на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни събития, а обществените пространства са просторни и взаимно свързани, с удобни места за срещи и събития, за уединение и работа.

„ Водещ принцип на екипа при реализацията на проекта беше отношението към детайла във всеки аспект на строителството, довършителните работи и обзавеждането. В този процес взеха участие утвърдени специалисти, сред които проектанти, дизайнери и консултанти, които приеха предизвикателството да направят този проект възможен. От своя страна екип от специалисти на IHG в Лондон осъществяваше стриктен контрол чрез регулярни визити и препоръки, които да гарантират, че крайният продукт ще бъде на нивото на всеки InterContinental в Европа, за да можем днес с гордост да кажем, че InterContinental Sofia е луксозната перла в сърцето на София “, сподели по време на официалната церемония по награждаването управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.

Учредно през 2002 година, събитието „ Сграда на годината “ е най-престижното в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година. Провежда се пoд eгидaтa нa Mиниcтepcтвoтo нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo, a пapтньopи на инициативата ca бpaншoвитe opгaнизaции в oблacтта нa пpoeĸтиpaнeтo и cтpoитeлcтвoтo.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР