Петдесет членове на екипажа на френския самолетоносач Шарл де Гол

...
Петдесет членове на екипажа на френския самолетоносач Шарл де Гол
Коментари Харесай

50 членове на екипажа на френския самолетоносач Шарл де Гол са с коронавирус

Петдесет членове на екипажа на френския самолетоносач " Шарл де Гол " са дали положителни проби за коронавирус, обяви френското министерство на въоръжените сили, цитирано от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4925
Трима моряци са евакуирани " като превантивна мярка ".

Моряци на френския атомен самолетоносач " Шарл де Гол " са със симптоми на коронавирус

" Резултатите от 66 извършени теста сочат за наличието на 50 случая на COVID-19 на борда на " Шарл де Гол ", се посочва в комюнике на министерството, 24 часа след като беше съобщено за подозрителни случаи на коронавирус сред екипажа.

" Понастоящем не е констатирано никакво влошаване на здравословното състояние на моряците на борда ", уточнява министерството.

Произходът на заразата все още не е установен.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4925  Ердоган настоя за съответни ограничения против ковид на съвет на тюркоезичните страни Ердоган настоя за съответни ограничения против ковид на съвет на тюркоезичните страни  Българска народна банка позволи на банките да отсрочват заемите Българска народна банка позволи на банките да отсрочват заемите  Арменската черква изпраща червени яйца и козунаци на пенсионери поради ковид Арменската черква изпраща червени яйца и козунаци на пенсионери поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР