Пациент на 69 години, излекуван от коронавирус, изписват днес от

...
Пациент на 69 години, излекуван от коронавирус, изписват днес от
Коментари Харесай

Изписват излекуван от коронавирус пациент в Плевен

Пациент на 69 години, излекуван от коронавирус, изписват днес от Университетската болница " Д-р Георги Странски " в Плевен. Това съобщи в Плевен Областният оперитевен щаб за борба с пандемията след днешното си заседание.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4363
Пациентът с COVID-19 и със съпътстващи заболявания е дал отлични лабораторни показатели и отрицателен тест за коронавирус, е пояснил директорът на лечебното заведение доц. д-р Цветан Луканов.

Другите двама пациенти, приети на лечение в плевенската болница с коронавирус, са в стабилно състояние, лечението им продължава, е посочил той.

Изписаният днес мъж е четвъртият заразен с коронавирус, който бе излекуван в Плевен. Преди него бяха изписани двама мъже на 27 и 61 години и една жена, на която от болницата не бе посочена възрастта.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4363  В Испания към този момент може да се похвалят с положителни вести В Испания към този момент може да се похвалят с положителни вести  Телефонни измамници използваха в схемите си ковид Телефонни измамници използваха в схемите си ковид  Важна вест за служащите: Никой не може да ви пусне в неплатен отпуск без ваше единодушие Важна вест за служащите: Никой не може да ви пусне в неплатен отпуск без ваше единодушие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР