Парламентът на Испания подкрепи искането на правителството за удължаване с

...
Парламентът на Испания подкрепи искането на правителството за удължаване с
Коментари Харесай

Испания удължи с две седмици извънредното си положение заради коронавируса

Парламентът на Испания подкрепи искането на правителството за удължаване с две седмици на извънредното положение, което беше обявено на 14 март и позволи на кабинета да въведе национална карантина в опит да овладее разпространението на епидемията от новия коронавирус, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2519
В 350-местния парламент присъстваха физически по-малко от 50 депутати. Останалите гласуваха дистанционно, за да се намали рискът от заразяване.

Испански вицепремиер е с положителна проба за коронавирус

С удължаването извънредното положение в Испания ще продължи до 11 април.

Правителството поиска удължаване на срока, след като в последните дни случаите на заразяване рязко се покачиха и сега са около 47 600. Страната е на второ място в света след Италия по брой починали - 3434 души.

Испания надмина Китай по брой жертви на заразата

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2519  СЗО: Тестове за COVID-19 са почнали в сирийската провинция Идлиб СЗО: Тестове за COVID-19 са почнали в сирийската провинция Идлиб  Европейският съвет и Екологичен потенциал ще обсъдят ограниченията против епидемията от COVID-19 Европейският съвет и Екологичен потенциал ще обсъдят ограниченията против епидемията от COVID-19  Франция изтегля войските си от Ирак поради епидемията от ковид Франция изтегля войските си от Ирак поради епидемията от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР