Парадът на победата през тази година ще се проведе на

...
Парадът на победата през тази година ще се проведе на
Коментари Харесай

Владимир Путин насрочи Парада на победата

Парадът на победата през тази година ще се проведе на 24 юни, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8567
Руският президент и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на страната Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През днес е подписал указ за провеждане на тържественото събитие по повод 75 години от края на Втората световна война в Европа, отбелязван по традиция на 9 май. " Парадът на победата ще се състои на 24 юни 2020 г. ", се е посочвало в документа. Руският лидер също е обявил 24 юни за почивен ден.

Заради разпространението на коронавируса юбилеят през 2020 г. е бил отбелязан без дефилиране на войници и военна техника по улиците на Москва и другите големи градове в страната.

" Рисковете за участниците в тържествата в най-лошия случай трябва да са сведени до минимум, а в най-добрия – да няма никаква дори и минимална опасност за здравето на хората ", е казал във вторник държавният глава в разговор с военния министър в Москва Сергей Шойгу.

Путин: На 9 май в Русия ще има авиационен парад и салюти

На 24 юни 1945 г. с тържествен парад на Червения площад в Москва е била отбелязана победата над Нацистка Германия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8567  Европейските жители желаят повече пълномощия за Европейски Съюз за справяне с рецесии като COVID-19 Европейските жители желаят повече пълномощия за Европейски Съюз за справяне с рецесии като COVID-19  Китайски учени излагат догадка за връзка сред климата и ковид Китайски учени излагат догадка за връзка сред климата и ковид  СЗО с предизвестие: Първата вълна на пандемията от ковид не е завършила СЗО с предизвестие: Първата вълна на пандемията от ковид не е завършила
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР