Панорама на модерната индустрия за здравето ще покаже изложбата „Медикус,

...
Панорама на модерната индустрия за здравето ще покаже изложбата „Медикус,
Коментари Харесай

„Медикус, Денто, Галения 2018“ показва иновации за по-прецизно лечение

Панорама на модерната индустрия за здравето ще покаже изложбата „ Медикус, Денто, Галения 2018 “ от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив. Водещи български и чуждестранни компании участват в 24-ото издание на най-авторитетния делови форум за медицина, стоматология и фармация у нас.

Тук е мястото, където най-добре може да се види как изглеждат модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив. Производители и дистрибутори ще предложат медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

Изложителите представят иновации от последно поколение, основно от областта на денталната медицина. Те са ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение.
Втората актуална линия е комфортът на пациента и на лекаря. В тази област също се презентират интересни новости, като ергономично оборудване, щадящи процедури, широко спектърни продукти и други разработки.

За първи път в Европа ще бъдат показани нови апарати за електролечение, които съчетава принципите на древното медицинско изкуство на Изтока със съвременна електронна технология. Терапията е неинвазивна, без медикаменти и активира защитните резерви на човешкия организъм. Уредите може да се използват както в лекарските кабинети при широк кръг заболявания, така и в домашни условия срещу болка, грип, травми, изгаряния, измръзване и за оказване на първа помощ.

Експозициите дават възможност на специалистите да се информират за най-актуалните тенденции, за научни постижения в различни области медицината и за новости в практиката. Те ще могат да се възползват от преференциални цени на изделията и от безплатен достъп след онлайн регистрация в сайта на Панаира.

Всичко това привлича всяка година няколко хиляди посетители, като по-голямата част от тях са собственици на дентални и медицински кабинети и центрове, мениджъри и специалисти от България и съседните държави. Изложбата е интересна също за широката публика с предлаганите продукти за домашна употреба.

„ Медикус, Денто, Галения 2018 “ е част от Дните на здравето и хобито. Паралелно с нея се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „ Цветна есен “ (17-21 октомври), Панаир на колекционерите „ Булколекто “ (19-21 октомври), киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа, изложение на американски автомобили и мотоциклети (20 и 21 октомври).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР