Пандемията от новия коронавирус далеч не е приключила и дори

...
Пандемията от новия коронавирус далеч не е приключила и дори
Коментари Харесай

СЗО предупреди: Пандемията от коронавируса далеч не е приключила, ускорява се

Пандемията от новия коронавирус далеч не е приключила и дори набира сила, предупреди генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебрейесус, цитиран от Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9886
" Всички ние искаме това да приключи, но суровата действителност е, че то далече не е свършило ", каза Гебрейесус. Той призовавайки правителствата да " тестват, проследяват, изолират и поставят под карантина ".

По данни на АФП от снощи потвърдените случаи на коронавирус по света са над 10,2 милиона, а починалите са най-малко 502 599.

Как се разпространява COVID-19 в Европа?

САЩ остават най-тежко засегнатата държава със 125 928 смъртни случая и близо 2,6 милиона заразени. По данни на американския университет " Джонс Хопкинс " само през последното денонощие в страната са регистрирани най-малко 42 000 нови заразени.

С най-много починали след САЩ се нареждат Бразилия (58 314 души) Великобритания (43 575), Италия (34 744) и Франция (29 813).

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9886  Кметът на Смолян: Сложно е да се каже от кое място е тръгнала болестта, служащите са от доста общини Кметът на Смолян: Сложно е да се каже от кое място е тръгнала болестта, служащите са от доста общини  Как се популяризира COVID-19 в Европа? Как се популяризира COVID-19 в Европа?  Вирусологът проф. Аргирова: Няма втора вълна на ковид Вирусологът проф. Аргирова: Няма втора вълна на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР