Пандемията от коронавирус вероятно ще продължи много дълго, предупреждават от

...
Пандемията от коронавирус вероятно ще продължи много дълго, предупреждават от
Коментари Харесай

СЗО: Пандемията COVID-19 ще продължи много дълго

Пандемията от коронавирус вероятно ще продължи " много дълго ", предупреждават от Световната здравна организация, цитирани от БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11069
Рискът остава много висок, алармират от организацията и призовават за национален, регионален и глобален отговор на кризата.

В същото време Австралия, която преди месеци се похвали, че се е справила с вируса, регистрира втори пик. Властите в щата Виктория обявиха бедствено положение и върнаха най-строгите карантинни мерки, сред които вечерния час.

Австралийският щат Виктория обяви бедствено положение и въведе полицейски час

" Не можете да се отдалечавате на повече от 5 километра от дома си. Можете да спортувате навън по 1 час на ден. Само един човек на домакинство ще може да излиза, за да пазарува, по веднъж на ден ", обяви Даниел Ендрюс - регионален премиер на щата Виктория.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11069  Турци и руснаци работят взаимно върху ваксина против COVID-19 Турци и руснаци работят взаимно върху ваксина против COVID-19  Мъж болести четирима души от семейство си с COVID-19 в Монтана Мъж болести четирима души от семейство си с COVID-19 в Монтана  Индия регистрира близо 55 000 нови случая на ковид, а Индонезия - 1519 Индия регистрира близо 55 000 нови случая на ковид, а Индонезия - 1519
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР