Пандемията не показва сезонен характер и ако здравните власти не

...
Пандемията не показва сезонен характер и ако здравните власти не
Коментари Харесай

СЗО: Коронавирусът няма сезонен характер, без мерките втората вълна e неизбежна

Пандемията не показва сезонен характер и ако здравните власти не вземат необходимите мерки, втората вълна е неизбежна. Това заявиха от Световната здравна организация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11342
В световен мащаб заразените вече са над 20 милиона.

Днес се очаква Гърция да обяви нови мерки в борбата срещу коронавирусната инфекция. Броят на засегнатите и на хората в тежко състояние се е увеличил значително през изминалата седмица и това е причина за актуализиране на рестрикциите, предаде БНТ.

В редица европейски държави също отчитат ръст на заболеваемостта. В Австралия се увеличава нивото на смъртността, но намалява броят на новозаразените. Най-засегнати от COVID-19 са САЩ, Бразилия и Индия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11342  Кметът на Мексико Сити се самоизолира след среща със инфектиран Кметът на Мексико Сити се самоизолира след среща със инфектиран  Случаите на ковид в Германия се усилиха с 966 до 217 293 Случаите на ковид в Германия се усилиха с 966 до 217 293  Над 20 милиона към този момент са инфектираните с COVID-19 в света Над 20 милиона към този момент са инфектираните с COVID-19 в света
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР