Палестинската автономна власт очаква да получи днес първа пратка с

...
Палестинската автономна власт очаква да получи днес първа пратка с
Коментари Харесай

Палестинците очакват днес първа пратка с руски ваксини срещу COVID-19

Палестинската автономна власт очаква да получи днес първа пратка с 5000 дози от руската ваксина срещу COVID-19 " Спутник V ", предаде Ройтерс, като се позова на израелски представител.

Пратката ще бъде доставена на окупирания Западен бряг от делегат на палестинските власти през Йордания, каза източникът, пожелал анонимност. Той допълни, че внасянето на ваксината е одобрено от израелските здравни власти, информира БТА. Миналата седмица палестинският министър на здравеопазването издаде разрешително за спешно използване на руската ваксина в палестинските територии.

От 5 март миналата година досега в палестинските територии са регистрирани над 170 000 заразени с коронавирус, а смъртните случаи, свързани с вируса, са 1881, отбелязва ТАСС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18499  Свива ли се репродуктивното число на COVID-19 в България? Свива ли се репродуктивното число на COVID-19 в България?  60% по-малко новозаразени с ковид в Турция за месец 60% по-малко новозаразени с ковид в Турция за месец  През шуменската болница са минали четири бебета с ковид През шуменската болница са минали четири бебета с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР