Още пет нови случая за нарушаване на домашната карантина разследва

...
Още пет нови случая за нарушаване на домашната карантина разследва
Коментари Харесай

Плевен: Още пет нови случая на нарушаване на домашната карантина

Още пет нови случая за нарушаване на домашната карантина разследва полицията в Плевен под надзора на прокуратурата, съобщи Областната дирекция на МВР в Плевен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3725
Това са лица, които са регистрирани само за изминалото денонощие, които не изпълняват противоепидемичните мерки в условия на извънредно положение.

Дядо от Омуртаг нарушил 14-дневната си карантина

До вчера в Плевен образуваните дела за досъдебно производство за неспазване на домашната карантина бяха 18. От Областната дирекция на МВР призоваха жителите на областта, завърнали се от чужбина, да спазват задължителната карантина, за да не попаднат под наказателно преследване.

Продължават засилените полицейските проверки в парковете и пешеходните зони. Вече са съставени около 60 акта за глоби на нарушители в област Плевен.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3725  Откритие на гръцки учени дава вяра за бързо разкриване и лекуване на тежките случаи на COVID-19 Откритие на гръцки учени дава вяра за бързо разкриване и лекуване на тежките случаи на COVID-19  Послание в пасъка на австралийските плажове - #StayHome Послание в пасъка на австралийските плажове - #StayHome  " Боинг " ще предложи проект за непринудено овакантяване на чиновници
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР