Очевидно е, че сегашното управление няма алтернатива. Дори самият президент

...
Очевидно е, че сегашното управление няма алтернатива. Дори самият президент
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Очевидно е, че сегашното управление няма алтернатива

Очевидно е, че сегашното управление няма алтернатива. Дори самият президент го призна преди известно време в едно свое обръщение към нацията, ако си спомняте.
Това сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3 народният представител от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.
Не смятам, че забавеният указ на Румен Радев за освобождаването на Младен Маринов донесе някакви политически дивиденти, още повече на самия президент. Също така си мисля, че не е добър отзвук държавният глава да прави коментари за който и да е член на Министерския съвет. Така се руши доверието. Ако иска да прави някакви изявления, да дойде в парламента. За почти двегодишен мандат беше редно президентът да се яви на парламентарната трибуна поне веднъж, отбеляза Атанасова.
Мисля, че ще се справи. Той е един много удачен вариант, сигурна съм, че ще бъде успешен министър, заяви тя по адрес на новия транспортен министър Росен Желязков.
Напрежението е видимо, но премиерът е изключително предпазлив и търпелив. За него е ясно, че външните заплахи са много по-сериозни от това дребно закачане и удряне по кокалчета. Това трябва да се осъзнае и от президентската администрация, каза Атанасова.
Позицията ни по Унгария е една и съща. Темата не е на дневен ред все още, а позицията е такава, каквато е заявена още в началото - ако се стигне до гласувен, ние ще гласуваме против налгането на санкции срещу унгарската държава, подчерта Десислава Атанасова.
Народният представител от ГЕРБ потвърди, че вече имат ясна кандидатура за конституционен съдия, но отказа да разкрие името.
Не мога да кажа дали ще има нови промени в Министерския съвет. Премиерът си избира екипа и той най-добре знае дали има нужда от промени, отговори Атанасова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР