Очаква се скоро Белият дом да препоръча на американците, живеещи

...
Очаква се скоро Белият дом да препоръча на американците, живеещи
Коментари Харесай

САЩ се готви да препоръча носенето на маски

Очаква се скоро Белият дом да препоръча на американците, живеещи в горещите точки на коронавирус, да носят платнени маски или шалове, на публични места, за да помогнат да се спре разпространението на заразата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3958
Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския каза:” Не мисля, че ще бъде задължително, ако хората искат да ги носят - могат”.

Жителите на Ню Йорк - където е епицентърът на огнището в САЩ, бяха призовани да прикриват лицата си на публични места, но да не използват хирургически маски. Над 6000 са смъртните случаи от коронавирус в САЩ.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3958  Премиерът отговори на Радев Премиерът отговори на Радев  С дарения болничното заведение в Лом закупи инсталация С дарения болничното заведение в Лом закупи инсталация  Бивш министър се оплака от домашно принуждение Бивш министър се оплака от домашно принуждение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР