Очаква се днес да станат ясни резултатите от пробите за

...
Очаква се днес да станат ясни резултатите от пробите за
Коментари Харесай

Чакат се пробите на още 7 пътници от полета от Амстердам

Очаква се днес да станат ясни резултатите от пробите за коронавирус на седем пътници от полета от Амстердам на 26 април.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6970
Тогава от Нидерландия се завърнаха 95 сезонни работници, от които, първоначално, имаше трима с коронавирус - жена и двете й деца. Те са от хасковското село Криво поле.
Излязоха пробите за COVID-19 на шестима пътници от полета от Амстердам

Взети са проби от четирима техни близки по преценка на здравните инспектори.

Пробите на шестима пътници, също от област Хасково, са отрицателни, съобщиха вчера от областния кризисен щаб. Медиатори консултират семействата за противоепидемичните мерки. Пътниците от полета в Хасковско са и от селата Узунджово, Брягово и община Димитровград.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6970  От през днешния ден испанците към този момент могат да се разхождат или спортуват на открито От през днешния ден испанците към този момент могат да се разхождат или спортуват на открито  Имунолог изясни, че още няма отговор за какво децата не се заразяват или изкарват леко COVID-19 Имунолог изясни, че още няма отговор за какво децата не се заразяват или изкарват леко COVID-19  106-годишна французойка се излекува от ковид 106-годишна французойка се излекува от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР