Очаквано беше в тази ситуация всички да имаме финансови щети.

...
Очаквано беше в тази ситуация всички да имаме финансови щети.
Коментари Харесай

Фандъкова: Подготвям актуализация на бюджета

Очаквано беше в тази ситуация всички да имаме финансови щети.
Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в сутрешния блок на БНТ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3879
Още в сряда подготвихме първи пакет от мерки за облекчение на бизнеса в София.
Мерките вече са обсъдени, очаквам доклада на работната група, за да може общинският съвет да вземе своето решение на първтото си заседание, което се очаква на 16 парил, обясни столичният кмет.

Част от мерките са освобождаване от наеми на общински територии и такса тротоарно право. Това ще се случи със задна дата.

Подготвям актуализация на бюджета. Предвиждаме намаляване разходите на общината като цяло и преосмисляне на инвестиционната програма.
Най-пострадал сектор в града е градският транспорт.

Загубите на Центъра за градска мобилност до този момент са 6 милиона лева, каза Фандъкова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3879  НА ЖИВО: Нов смъртен случай поради ковид. Болните у нас към този момент са 477 НА ЖИВО: Нов смъртен случай поради ковид. Болните у нас към този момент са 477  Съединени американски щати уволниха капитана на самолетоносача, който би паника поради болест с COVID-19 Съединени американски щати уволниха капитана на самолетоносача, който би паника поради болест с COVID-19  Съединени американски щати позволи на хомосексуалните да подаряват кръв Съединени американски щати позволи на хомосексуалните да подаряват кръв
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР