От 15 юни българските граждани няма да бъдат задължени да

...
От 15 юни българските граждани няма да бъдат задължени да
Коментари Харесай

Чехия няма да иска негативен за COVID-19 тест от български граждани

От 15 юни българските граждани няма да бъдат задължени да показват отрицателен за COVID-19 тест при влизането им в Чехия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8803
Правителството в Прага днес е публикувало списък на гражданите на кои държави няма да им се налага да доказват, че не са носители на заболяването.

Освен българите такъв документ няма да се изисква и от гражданите на Австрия, Финландия, Норвегия, Исландия, Германия, Кипър, Литва, Латвия, Естония Гърция, Словения, Словакия, Гърция, Лихтенщайн, Гърция и Унгария. " В тези страни ситуацията с коронавируса не буди безпокойство ", се е посочвало в документа.

Жертвите от COVID-19 в Испания са много повече от официално обявените?

Показването на отрицателен тест на граничните пунктове ще се изисква за гражданите на Република Ирландия (Ейре), Дания, Нидерландия, Белгия, Люксембург, Франция, Португалия, Испания, Андора и Италия. Ако тези хора не предоставят съответния документ, на тях ще им бъде наложена двуседмична карантина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8803  В Ухан не са открити новoзаразени с COVID-19 след тестването на 10 млн. поданици В Ухан не са открити новoзаразени с COVID-19 след тестването на 10 млн. поданици  Жертвите от COVID-19 в Испания са доста повече от публично оповестените? Жертвите от COVID-19 в Испания са доста повече от публично оповестените?  Индонезия се отхвърли от присъединяване в хаджа заради пандемията Индонезия се отхвърли от присъединяване в хаджа заради пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР