От утре въвеждаt специална организация във връзка с изплащането на

...
От утре въвеждаt специална организация във връзка с изплащането на
Коментари Харесай

Вижте как ще се изплащат пенсиите във Велико Търново заради извънредното положение

От утре въвеждаt специална организация във връзка с изплащането на пенсиите във Велико Търново. Това обяви кметът Даниел Панов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4439
Всички осем пункта на „ Български пощи “ във Велико Търново ще бъдат дезинфекцирани рано сутринта, преди отварянето им. Повторна обработка екипите на ОП „ Зелени системи “ ще направят и между 12,00 и 13,00 ч.

Служители на „ Български пощи “, на Общината и на Областна дирекция на МВР ще създадат пропускателен ред, за да няма струпване на хора и да се поддържа физическата дистанция от 2 метра между хората.

Владислав Горанов: Не е моментът за безусловен базов доход

В Дебелец, Килифарево и останалите 34 кметства и кметски наместничества е проведен инструктаж и също е създадена организация, за да няма събиране на много хора. Кметствата ще бъдат отворени още в 7,30 ч. сутринта, по двама служители ще организират реда на пропускане. Помещенията ще бъдат дезинфекцирани.

" Апелирам към хората, които получават пенсиите си на гише, да бъдат толерантни един с друг и да бъдат спокойни – създадената организация на работа е целодневна, няма нужда от струпване в определен час пред пощенските клонове или в кметствата ", каза Панов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4439  Още седем умряли от ковид и още 292 инфектирани в Сърбия Още седем умряли от ковид и още 292 инфектирани в Сърбия  Как да предпазим колата си от ковид с подръчни средства? Как да предпазим колата си от ковид с подръчни средства?  Облекчено отдалечено образование за учениците в интервала 13-16 април Облекчено отдалечено образование за учениците в интервала 13-16 април
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР