От тази сутрин започна ваксинирането на служителите на МВР срещу

...
От тази сутрин започна ваксинирането на служителите на МВР срещу
Коментари Харесай

210 служители на СДВР получиха днес първа доза ваксина срещу COVID-19

От тази сутрин започна ваксинирането на служителите на МВР срещу COVID-19.

Процесът на имунизация е организиран от Медицинския институт на МВР и стартира след получаването на 3000 дози противовирусна ваксина, съобщават от пресцентъра на МВР.

На етапа са ангажирани три медицински екипа на болницата, които в рамките на няколко часа днес поставиха първата доза ваксина на 210 служители на СДВР, заявили своето желание в прогнозно изготвените списъци за имунизация.

В Медицинския институт на МВР е създадена предварителна организация и е изготвен план, според който освен в столицата мобилни екипи ще започнат имунизация и на заявилите желание за ваксиниране служители от областните дирекции в страната.

Служителите на МВР попадат във Фаза 3 на Националния ваксинационен план като служители в сектори с жизнено важни функции за поддържане на обществото. С приоритет ваксини ще бъдат поставени на служителите, които работят на първа линия. Предвижда се периодично актуализиране на списъците, тъй като се очаква динамика в броя на желаещите.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19579  Заболеваемостта от ковид в Кюстендил е 329 на 100 000 Заболеваемостта от ковид в Кюстендил е 329 на 100 000  Проф. Кантарджиев разкри какви са страничните резултати след имунизацията против COVID-19 досега Проф. Кантарджиев разкри какви са страничните резултати след имунизацията против COVID-19 досега  Борисов: Управляваме пандемията най-добре в Европа Борисов: Управляваме пандемията най-добре в Европа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР