От сряда до 29 юли гръцките власти ще пропускат през

...
От сряда до 29 юли гръцките власти ще пропускат през
Коментари Харесай

В Гърция - само с преведен на английски резултат от PCR тест

От сряда до 29 юли гръцките власти ще пропускат през ГКПП " Кулата-Промахон " само с отрицателен тест за COVID-19. Резултат за теста трябва да бъде преведен и на английски език, а от него до преминаването на границата не трябва да са минали повече от 72 часа. Това гласи решение на гръцките власти, публикувано официално снощи.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10346
Километрични опашки от автомобили и днес на " Кулата "

Туристите ще трябва да притежават документ за отрицателен PCR тест, направен в сертифицирана държавна или частна лаборатория, в рамките на 72 часа преди пътуването.

Преводът на английски език трябва задължително да включва трите имена на пътника и номера на паспорта или личната му карта.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10346  COVID-19 измежду националите по волейбол COVID-19 измежду националите по волейбол  Русия заяви за 6615 инфектирани с ковид за 24 часа Русия заяви за 6615 инфектирани с ковид за 24 часа  Петима души с COVD-19 в Смолянско са в болница Петима души с COVD-19 в Смолянско са в болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР