От обявените 21 случаи на коронавирус за област Пловдив няма

...
От обявените 21 случаи на коронавирус за област Пловдив няма
Коментари Харесай

Никой от обявените 21 случаи на коронавирус за област Пловдив не е хоспитализиран

От обявените 21 случаи на коронавирус за област Пловдив няма хоспитализирани лица, всички са на домашно лечение. Това съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10256
Сред тях има две медицински лица - лекари от УМБАЛ " Пълмед " - неврологично отделение. Предприети са всички противоепидемични мерки, както и за пълна дезинфекция на отделението. Изследван е целия персонал, като отделението е затворено до излизане на всички проби. Сред останалите положителни проби са на един футболист от Локомотив Пловдив, на седем фенове, които са били на мача за купата в столицата, а след това са посетили дискотека " Сикретс ", един е бил и в " Бушидо ". Има нови три случая на абитуриенти, двама от тях също са посетители на тези дискотеки.

Бойко Борисов: Дисциплината не е най-силното ни качество и затова връщаме някои от мерките

Третият е празнувал бал в НДК -София, а след това е посетил и барове в столицата. Положителна е и неговата майка. В друг случаи имаме момче на 17 години, което е присъствало с родителите си на абитуриентски бал на свой близък и един мъж, който е дал положителна проба след ваканция на морето и съобщава, че е посещавал различни нощни заведения там.

С оглед на ситуацията по-късно днес Областният кризисен щаб ще вземе конкретни решения за предприемане на допълни мерки, информира БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10256  Бойко Борисов: Дисциплината не е най-силното ни качество и по тази причина връщаме някои от ограниченията Бойко Борисов: Дисциплината не е най-силното ни качество и по тази причина връщаме някои от ограниченията  В Ямболско: Повечето от новозаразените с ковид са контактни на болни В Ямболско: Повечето от новозаразените с ковид са контактни на болни  Индия записва близо 25 000 нови случая на ковид Индия записва близо 25 000 нови случая на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР