От началото на пандемията знаехме, че предстоят по-големи рискове за

...
От началото на пандемията знаехме, че предстоят по-големи рискове за
Коментари Харесай

Михаил Околийски: Големите проблеми с психичното здраве предстоят

От началото на пандемията знаехме, че предстоят по-големи рискове за психичното здраве на хората. От първия момент с партньорите в България и Министерството на здравеопазване предупредихме за този факт, преведохме материали по темата. Това заяви пред БНТ доц. Михаил Околийски, представител на Световната здравна организация в България.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8754
От много години не е тайна, че психичното здраве се неглижира, коментира Околийски. През годините се взимат много малко мерки в това отношение.

Тепърва ще изчакаме повече подробности от американското правителство. Това допълни Околийски по повод изявлението на американския президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, че ще прекрати отношенията си с организацията и нейното финансиране.

По думите на Околийски СЗО е реагирала в първия възможен момент на COVID-19. В изследователската група в Китай бяха и много американски учени.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8754  Най-високият брой на нови случаи в Китай от три седмици насам Най-високият брой на нови случаи в Китай от три седмици насам  В Съединени американски щати бяха регистрирани 598 нови жертви на ковид за едно денонощие В Съединени американски щати бяха регистрирани 598 нови жертви на ковид за едно денонощие  Абу Даби се изолира за една седмица поради ковид Абу Даби се изолира за една седмица поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР