От началото на епидемията от COVID-19 в Белгия за съвети

...
От началото на епидемията от COVID-19 в Белгия за съвети
Коментари Харесай

Над 74 млн. евро за лекарски съвети от началото на епидемията са похарчили белгийците

От началото на епидемията от COVID-19 в Белгия за съвети от лекар по телефона са били похарчени над 74 милиона евро, съобщават местни медии. Отбелязва се, че местните власти подготвят законови промени, с които консултациите от разстояние да се превърнат от временна в постоянна възможност.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10189
По последни данни от началото на юли в страната средно на ден от новото заболяване умират по 2-5 души и общият брой на жертвите достига 9776. Среднодневно в страната се отчитат по 85 нови случая на заразяване (62 123 досега), което показва траен, макар и бавен спад.

Руска медия: Пандемията промени структурата на разходите на хората по света

Съобщава се, че занапред работата от дома ще се превърне в постоянна мярка, като се предвижда работниците да получат възможност поне 1-2 дни в седмицата да не ходят до офиса. Над 90 на сто от дружествата, участвали в допитване, изразяват задоволство от надомната работа и дори съобщават, че резултатите са по-добри, отколкото при работата в обичайни условия. Уточнява се, че преди кризата едва половината от работодателите са били склонни да позволят на служителите си да работят от дома.

От летището в Брюксел днес съобщават, че очакват едва през 2024 г. аерогарата да възобнови дейността си до мащаба преди появата на новото заболяване. Допълва се, че за юли се предвижда летището да работи с едва 18 на сто от възможностите си, а през август - с 25 на сто. Основното обяснение за срива в дейността са ограниченията за пътуване извън ЕС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10189  Затегнат надзор на ограниченията против COVID-19 в Турция от през днешния ден Затегнат надзор на ограниченията против COVID-19 в Турция от през днешния ден  Повече от 45 000 новозаразени с ковид и над 1200 умряли за денонощие в Бразилия Повече от 45 000 новозаразени с ковид и над 1200 умряли за денонощие в Бразилия  Антъни Иванов описа какво е да си с ковид Антъни Иванов описа какво е да си с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР