От момента на въвеждане на експлоатация на тунела „Ечемишка“ от

...
От момента на въвеждане на експлоатация на тунела „Ечемишка“ от
Коментари Харесай

Арнаудова обяви какви скандални неща са ставали в тунел "Ечемишка", където жена загина

От момента на въвеждане на експлоатация на тунела „ Ечемишка “ от 1985 г. до деня на инцидента през 2017 г. този тунел не е бил ремонтиран нито веднъж. Това каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова по време на брифинг, на който беше представена допълнителна информация за обвинението срещу длъжностни лица от Агенция „ Пътна инфраструктура “ за инцидента в тунел „ Ечемишка “, при който загина жена.

" Единственото, което е било осъществено за тези години, е веднъж да се измие и да се боядиса ", уточни тя, цитирана от Фокус.

Помните ли неотдавнашната трагедия в тунел „ Ечемишка”? Не е за вярване какво се случи сега!

По думите й никаква поддръжка не е правена през годините и въпреки, че е имало множество констатации.

„ От 2005 година до 2017 г. само Автомагистрали са уведомявали АПИ 11 пъти с подробни писмени доклади за пътните съоръжения и основно в частта осветителната уредба, която е съществувала там и не е била подменяна “, посочи тя.

„ За 32 години експлоатация не е правен никакъв ремонт. В момента, в които служители са установявали, че имал нарушаване на осветителната уредба, те са подвързвали осветителните тела с тел и кабел, защото е било невъзможно да се заварят. Състоянието е било тревожно, падали са греди върху пътното платно и създават предпоставки за пътнотранспортни произшествия “, коментира още тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР