От модна агенция „Ивет фешън“ защитиха публично своя модел Розмари

...
От модна агенция „Ивет фешън“ защитиха публично своя модел Розмари
Коментари Харесай

Скандалът се разгаря! От "Ивет фешън" отговориха на Жени Калканджиева, която нарече палавата Розмари най-тъпия модел и германска селянка!

От модна агенция „ Ивет фешън “ защитиха публично своя модел Розмари Тишер, която към момента се подвизава в Къщата на „ ВИП Брадър ".
Причината за официалното им изявление е коментар на Жени Калканджиева в социалните мрежи срещу чаровната брюнетка, която се отдаде на сладки ласки с фитнес инструктора Ричард Величков в риалити формата.

Калканджиева взриви мрежата с пост за Розмари и шефката й: По-глупава манекенка никога не съм срещала! (СНИМКА)

„ Заради изключително ниското ниво и грозен език до сега нямахме подобно намерение, но тъй като доста медии " яхнаха " скандала, време е да изкажем и нашата позиция. В конкретния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, тъй като представянето й в предаването не засяга по негативен начин въпросния имидж. Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие, и ние вярваме, че напълно осъзнава и стои зад действията си. Какви са отношенията и с нейния приятел никой от нас не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на личен избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, защото това категорично не отговаря на нивото на „ Ивет фешън “, гласи част от официалното изявление на Ивет Григорова й екипът й.
Припомняме, че Жени Калканджиева оповести, че не е срещала през целия си професионален и житейски път по-глупава манекенка от Розмари. „ Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя та*аците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази германска селянка, която май си има приятел в Германия. “, написа още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР