От днес започваме модерен въздушен контрол над опустелите заради карантината

...
От днес започваме модерен въздушен контрол над опустелите заради карантината
Коментари Харесай

Ето как дронове ще пазят опустелите заради коронавируса вилни зони в Русенско

От днес започваме модерен въздушен контрол над опустелите заради карантината вилни зони край Русе. Това обяви кметът Пенчо Милков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3425
Целта е собствениците на къщи да останат спокойни. Ще кръжат дронове с мощни камери с радиус от 8 км. Това ще става в реално време.

Русенци под задължителна карантина се разходиха до магазина и на гости

" Естествено, иновациите не изключват традиционните обходи на КООРС и полицията. Предвиждаме във всеки патрулен автомобил да има и оператор на дрон, който ще докладва при засечени нарушения. Възможно е въздушните камери да следят и за контрол дали се спазва националната забрана за струпвания на хора в парковете и градините ", каза още кметът.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3425  Депутатка от ГЕРБ: Благодарност към тези, които без да мислят избавят живот Депутатка от ГЕРБ: Благодарност към тези, които без да мислят избавят живот  Румен Радев: Време е и министър-председателят да се смири и да одобри истината Румен Радев: Време е и министър-председателят да се смири и да одобри истината  В Австралия лимитират продажбите на алкохол В Австралия лимитират продажбите на алкохол
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР