От днес е възможно да се пътува между България и

...
От днес е възможно да се пътува между България и
Коментари Харесай

Италия премахна задължителната карантина за българи

От днес е възможно да се пътува между България и Италия без ограничения, съобщиха на страницата си във Фейсбук от италианското посолство в София.

Това е резултат от наредба на италианския здравен министър, с която е премахната 14-дневната задължителна карантина за пътуващите за Италия, които са пребивавали и/или са преминали през България в 14-те дни, предхождащи влизането им в Италия.

Причина за мярката беше ръстът на заболелите от коронавирус у нас. Припомняме, от 15 юни насам пътуването в обратната посока – от Италия към България, е без задължителна карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12444  Американски лекари оповестиха за още един случай на повторна болест с новия ковид Американски лекари оповестиха за още един случай на повторна болест с новия ковид  Борис Джонсън стегна ограниченията против COVID-19, армията също се включва в битката с пандемията Борис Джонсън стегна ограниченията против COVID-19, армията също се включва в битката с пандемията  17 са новодиагностицираните случаи на COVID-19 в област Пловдив, измежду тях има и преподавател 17 са новодиагностицираните случаи на COVID-19 в област Пловдив, измежду тях има и преподавател
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР