Отговорни и единни ще опазим живота и здравето на хората!

...
Отговорни и единни ще опазим живота и здравето на хората!
Коментари Харесай

Кметът на Шумен: Отговорни и единни ще опазим живота и здравето на хората!

Отговорни и единни ще опазим живота и здравето на хората! Това заяви кметът на Шумен Любомир Христов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4842
Днес се състоя на Общинския кризисен щаб с участието на областния управител Стефан Желев, директора на ОД на МВР ст. комисар Ялчън Расим, директора на РЗИ – Шумен д-р Пепа Калоянова, директора на МБАЛ – Шумен д-р Димитър Костов и зам.-кмета по здравеопазване и социална политика д-р Светлана Маркова.

" Информирах ги, че съм провел среща със служители на Българската православна църква в града, на която обсъдихме общи мерки за Цветница и Великден. Всички бяхме на едно мнение, че не бива да допускаме струпване на много хора на едно място и в непосредствена близост един до друг, което да застраши живота и здравето на гражданите. Затова отново призовавам шуменци да си останат вкъщи и да преживеят радостта от светлите празници у дома ", заяви Христов.

618 станахa заразените с COVID-19 у нас

Щабът реши след консултация с представители на църквата да бъде издадена специална заповед, в която да бъдат ясно разписани редът и организацията на движението около и вътре в храмовете. Още утре тя ще бъде публикувана на страницата на общината.

" И пак призовавам гражданите да бъдат отговорни и единни при спазването на наложените мерки, за да опазим живота и здравето на хората! ", каза още кметът.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4842  Боил Банов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз ограничения в поддръжка на бранша на национално равнище Боил Банов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз ограничения в поддръжка на бранша на национално равнище  Хиляди се събраха пред летището в Клуж макар апелите за отдалеченост Хиляди се събраха пред летището в Клуж макар апелите за отдалеченост  Детска писателка написа роман за ковид, преведоха го и на български Детска писателка написа роман за ковид, преведоха го и на български
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР