От болница във Великобритания бе изписана жена на 106 години,

...
От болница във Великобритания бе изписана жена на 106 години,
Коментари Харесай

106-годишна надви коронавируса във Великобритания

От болница във Великобритания бе изписана жена на 106 години, която е смятана за най-възрастния пациент в страната, надвила коронавируса, предаде Ройтерс, цитирана от БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5499
Кони Тичън, прабаба от Бирмингам в Централна Англия, се пребори с COVID-19 за малко под три седмици и бе изписана след отрицателни проби от градската болница.

Много съм щастлива, че надвих този вирус. Нямах търпение да видя семейството си, каза тя.

Тичън, която е родена през 1913 г. и е преживяла Първата и Втората световна войни, бе хоспитализирана с признаци на пневмония в средата на март. Малко по-късно бе диагностицирана с COVID-19.

Тя винаги сама си готвеше, макар да обичаше и непретенциозните " Макдоналдс ". Не съм ѝ казала, че са затворени, каза внучка ѝ Алекс Джоунс (40 г.)

Над 12 000 станаха жертвите на COVID-19 във Великобритания

Мисля, че тайната на възрастта ѝ е, че е физически активна и много независима. През декември оперираха бедрото ѝ, а след 30 дни пак ходеше. Тя наистина е удивителна и знам, че семейството няма търпение да я види, добави тя.

Медицинската сестра Кели Смит, която се грижеше за Тичън каза, че е " фантастично да се види възстановяването на Кони ": " Тя е поразителна и ние дадохме най-доброто от себе си, за да се погрижим да оздравее ".

Наистина сме доволни, че получи зелена светлина за изписване. Хубаво е да видиш пациенти да напускат нашето заведение, след като са победили вируса, добави тя.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5499  Във Франция 8,7 милиона души са в частична безработица поради ковид Във Франция 8,7 милиона души са в частична безработица поради ковид  Българин в Ню Йорк: Дават по 1200 $ помощи поради COVID-19, по 500 $ на дете Българин в Ню Йорк: Дават по 1200 $ помощи поради COVID-19, по 500 $ на дете  Новият инфектиран пациент от Бургас се е завърнал от Лондон преди дни Новият инфектиран пациент от Бургас се е завърнал от Лондон преди дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР