От Общинския оперативен щаб за превенция и ограничаване разпространението на

...
От Общинския оперативен щаб за превенция и ограничаване разпространението на
Коментари Харесай

Общинският оперативен щаб в Ловеч: Спазвайте санитарните мерки

От Общинския оперативен щаб за превенция и ограничаване разпространението на коронавируса в Община Ловеч призовават за повече бдителност след либерализиране на мерките. Това съобщават от общинската администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9336
На днешното заседание на щаба е станало ясно, че нарастват случаите на импровизирани сбирки на големи групи, след които остават купища боклуци и обърнати кошчета, което е опасно за здравето.

По време на заседанието е било съобщено за последния случай на заразен с коронавирус - мъж на 49 години от областта.

Нов случай на коронавирус е установен в област Ловеч

От щаба призовават абитуриентите да спазват санитарните мерки по време на техните срещи в ресторантите. Припомнят, че в ресторантите трябва да има разстояние по 1.5 метра между масите, на тях да сядат не повече от четирима и т.н. От Регионалната здравна инспекция и останалите институции ще осъществяват контрол за спазване на тези изисквания.

Община Ловеч засега няма да отваря вратите на клубовете за пенсионери и за инвалиди, е съобщил заместник-кметът Венцислав Христов. Причината е, че възрастните хора са най-рисковата група. Обмисля се на следващ етап да се разреши използването им, но без групови събирания.

Засега не отпадат и ограниченията за общинския кооперативен пазар в сряда в Ловеч, който остава в рамките на вътрешното пространство.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9336  Норвегия стопира приложението за следене на пациенти с COVID-19 Норвегия стопира приложението за следене на пациенти с COVID-19  Извършена е цялостна стерилизация в търговищкото село Подгорица Извършена е цялостна стерилизация в търговищкото село Подгорица  Тестват личния състав на детските градини за COVID-19 в Белоградчик Тестват личния състав на детските градини за COVID-19 в Белоградчик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР