От 1-ви август Румъния затяга контрола срещу разпространението на коронавируса.Всичко

...
От 1-ви август Румъния затяга контрола срещу разпространението на коронавируса.Всичко
Коментари Харесай

От 1 август Румъния затяга мерките срещу COVID-19

От 1-ви август Румъния затяга контрола срещу разпространението на коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10965
Властите в Букурещ обмислят по-строгите мерки, след като в 8 последователни дни бяха регистрирани над 1000 случая дневно. Близо 400 души са в интензивно отделение, като състоянието им остава критично, предава БНТ.

Обмисля се въвеждане на задължително носене на маски на всички обществени места. Сред другите мерки са забрана на магазините и заведенията да работят след 23 часа, затварят се и казината.

Над 1000 новозаразени с коронавируса в Румъния за денонощието

Мерки ще има и по плажовете, където се наблюдава голямо струпване на хора - всички летовници ще трябва да стоят на поне 2 метра разстояние, а единствено децата под 5 години и активно спортуващите ще имат право да не носят маска в градовете.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10965  В бедняшките квартали на Мумбай над половината от жителите са били инфектирани с COVID-19? В бедняшките квартали на Мумбай над половината от жителите са били инфектирани с COVID-19?  Броят на инфектираните с ковид в Перу е към този момент над 400 хиляди Броят на инфектираните с ковид в Перу е към този момент над 400 хиляди  Каталунските управляващи смекчиха карантината, наложена на региона на град Лерида Каталунските управляващи смекчиха карантината, наложена на региона на град Лерида
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР