Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Това

...
Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Това
Коментари Харесай

Сидеров: Оставката не е съгласувана с мен, а Борисов, Цветанов и Каракачанов да ми се извинят!

Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и лидер на „ Атака “ Волен Сидеров.

„ Но основното е, че очаквам от членовете на коалиционния съвет - Борисов, Цветанов, Каракачанов, а и от самия Симеонов, да ми кажат: „ Волене, извинявай, беше прав, когато не те послушахме преди един месец “. Тогава единствено аз казах, че с голямата гавра, която Симеонов направи с недопустимото изречение към майките на деца с увреждания, цивилизованият начин е подаване на оставка – казах го това “, посочи той.

„ Но не, тогава приеха, че няма да се подава оставка, той самия не искаше, и Каракачанов не искаше, а Борисов каза, че всички от патриотите трябва да са съгласни. Защо трябваше да мине тази вълна от протести? Защо трябваше да се повтори старата българска приказка за стоте тояги, солта и жълтиците накрая “, каза още Сидеров.

Той изтъкна, че оставката е закъсняла и на фона на едно натрупано възмущение от заинатяване. „ Защото това беше на инат да стоиш на власт “, заяви Сидеров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР