Освободих депутат, защото се държеше ехидно, освен това обаче има

...
Освободих депутат, защото се държеше ехидно, освен това обаче има
Коментари Харесай

Премиерът посочи "много деликатни проблеми" около минаването на "Турски поток" през България

" Освободих депутат, защото се държеше ехидно, освен това обаче има и депутати, които се нуждаят от подкрепата ми. " Така коментира Борисов освобождаването на свои хора при издънки пред БНТ.

" Зависи от ситуацията - понякога освобождавам мигновено, както направих, защото депутат ехидно се държеше с журналист, друг път изчаквам " - каза още той на въпроса как ще подходи към хората си, върху които има съмнения.

Запитан за актуалната ситуация с продължението на газопровода " Турски поток " през България, премиерът посочи, че трябва изключително внимателно да се анализира всичко, за да няма никакви рискове за България.

" Ние можем днес да вземем решение и да кажем - Подписваме за Турски поток! Но ние искаме да стане така, че той да не последва съдбата на Южен поток. Около 3 млрд. някъде струва построяването на новата тръба. Ние трябва да седнем с политическата класа и да помислим как може да се финансира това. Ако санкциите срещу Русия станат такива, че не идва газ, пак ще се озовем със задължения. Не искам да има никакви рискове за България. Ние имаме ясно изказано желание да продължи през България и сега трябва да намерим техническото решение. По тази тема съм склонен да чуя всякакво мнение. Има много деликатни моменти. ", коментира премиерът.

" Много е лесно да оставиш на една коалиция взимането на трудни решения. 50 млн. струват едни избори. По-добре е да ги оползотворим в нещо друго. През май ще има Европейски избори, така че ще видим колко сме силни. Няма смисъл да ги правим предсрочни, а и няма алтернатива. БСП много се бият в гърдите, ама с кого ще направят коалиция? ", категоричен е той.

" Аз нямам страх, падал съм, преследвали са ни, седели са ми пред къщата. Страх ме е от мигрантската вълна. Би било голям жест, нека Русия освободи обикновените моряци. Страх ме е също от война. Много искам геостратегическите проекти да минат през България, защото там, където има газов хъб - война няма. ", заключи Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР