Организационни проблеми, чието решаване ще подобри диагностицирането и лечението на

...
Организационни проблеми, чието решаване ще подобри диагностицирането и лечението на
Коментари Харесай

Подобряване обслужването на пациенти с COVID-19 в Дупница обсъдиха министър Ангелов

Организационни проблеми, чието решаване ще подобри диагностицирането и лечението на пациенти с COVID-19 в общинската болница „ Св. Иван Рилски “ в Дупница обсъди министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов  Костадин Ангелов Костадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. с кмета на града Методи Чимев, прокуриста на лечебното заведение Мария Иванова и общинския съветник Емил Гущеров.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11387
Като мярка за подобряване на обслужването на непотвърдени и положителни за коронавирусна инфекция пациенти, ще бъде предприето преструктуриране на отделения в лечебното заведение.

За целта пневмофтизиатричното отделение и вътрешното отделение на болницата ще бъдат обединени. Това ще улесни работата на медицинския екип, обслужващ пациентите, а на болните ще бъде гарантирано оптимално качество на оказваните медицински грижи.

Министър Ангелов пое ангажимент да съдейства за разговор с НЗОК във връзка с клиничните процедури, по които лечебното заведение следва да работи в контекста на COVID-19 епидемията. От болницата заявиха, че към момента разполагат с достатъчно легла за пациенти с COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11387  Броят на инфектираните с COVID-19 в Русия надвиши 900 000 души Броят на инфектираните с COVID-19 в Русия надвиши 900 000 души  Гърция вкара наложителен тест за ковид и за идващите от Малта Гърция вкара наложителен тест за ковид и за идващите от Малта  Германия записва най-големия скок на заразявания с ковид от началото на май Германия записва най-големия скок на заразявания с ковид от началото на май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР