Оперният певец Пласидо Доминго разпространи съобщение, че е в дома

...
Оперният певец Пласидо Доминго разпространи съобщение, че е в дома
Коментари Харесай

Пласидо Доминго успокои почитателите си, че е добре

Оперният певец Пласидо Доминго разпространи съобщение, че е в дома си и " се чувства добре ", предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3378
Певецът, който е на 79 години, беше хоспитализиран в Мексико, след като се зарази с новия коронавирус. Той обяви, че тестът му е положителен на 22 март и се изолира в дома си. За симптомите си сподели, че има треска и кашля.

Пласидо Доминго: Дадох положителна проба за коронавирус

" От първите симптоми, както обичайно, бях под лекарско наблюдение заради възрастта ми и хроничните ми заболявания ", написа той.

" Мислите ми сега са със страдащите и с всички, които щедро работят, за да спасяват хора. Благодаря на всички за обичта и още веднъж препоръчвам да си стоите у дома. Ще се видим скоро ", добави Пласидо Доминго.

Пласидо Доминго влезе в болница заради усложнения от коронавируса

При повечето хора симптомите на новия коронавирус са леки или умерени, като висока температура и кашлица, и преминават за две до три седмици. Някои, особено по-възрастните и тези с хронични заболявания обаче боледуват по-тежко - с пневмония, дори се стига до смърт, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3378  Министър Маринов: Моля ви, въпреки всичко носете маски

Министър Маринов: Моля ви, въпреки всичко носете маски  Европейски Съюз отпуска близо 40 млн. евро на Западните Балкани в битката против COVID-19 Европейски Съюз отпуска близо 40 млн. евро на Западните Балкани в битката против COVID-19  Пациент със подозрения за ковид избяга от болница Пациент със подозрения за ковид избяга от болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР