Операциите за прехвърляне на френски пациенти в Германия продължават днес,

...
Операциите за прехвърляне на френски пациенти в Германия продължават днес,
Коментари Харесай

Нови френски пациенти с коронавирус пристигнаха в Германия

Операциите за прехвърляне на френски пациенти в Германия продължават днес, с цел да се облекчи работата на медиците в тежко засегнатата от коронавируса френска област Гранд ест, предаде БТА, като се позова на официални източници.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3481
Самолет Еърбъс A330 Финикс на френските военновъздушни сили излетя от град Истр, извършвайки петата си мисия от началото на кризата. Той потегли от летище Базел-Мюлуз с шестима пациенти на борда и кацна на летището в Хамбург.

Близо 500 починали от новия коронавирус във Франция през последното денонощие

" Благодарности на нашите медици, на нашите военни и на Германия ", написа в Туитър френската министърка на въоръжените сили Флоранс Парли. Тя съобщи, че пациенти пътуват от Мец (Франция) към Есен (Германия) с хеликоптер на френската армия.

" През идните часове ще последват други полети ", подерта Парли. По време на тази криза френската армия за първи път използва на територията на страната системата за медицинска евакуация " Морфей ". Обикновено до системата се прибягва за евакуация на ранени при операции в чужбина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3481  Германски учени оповестиха за пробив в битката против ковид Германски учени оповестиха за пробив в битката против ковид  COVID-19: Италия към този момент не е същата COVID-19: Италия към този момент не е същата  Близо 500 умряли от новия ковид във Франция през последното денонощие Близо 500 умряли от новия ковид във Франция през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР