Опасната инфекция, която всява паника по света накара много хора,

...
Опасната инфекция, която всява паника по света накара много хора,
Коментари Харесай

Ванга предсказала появата на COVID-19 и лека срещу него

Опасната инфекция, която всява паника по света накара много хора, вярващи в паранормалното да потърсят отговори в пррочествата на една от най-почитаните гадателки баба Ванга.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3475
В едно от интервютата си през 1996 г. тя е говорила за някаква болест, която ще дойде от Китай. Сега става ясно, че Ванга е предупредила и за лекарство, което ще бъде получено от сибирски кедров бор и което ще помогне в борбата със заболяването.

" Нешке, ще ни гази короната ", казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева, която тогава не си давала сметка и не разбирала какво ѝ казва пророчицата. Дори си помислила, че отново ще бъдем под короната на руската опека.

Изолацията заради коронавируса е спасила 59 000 човешки живота в 11 европейски страни

Авторите на материала смятат, че Ванга е говорела именно за коронавируса и за лекарството, което ще бъде създадено от руски учени.

За полезните свойства на кедровия бор се знае от древни времена. Приемат го като бактерицидно, противовъзпалително и пречистващо кръвта средство. Все още обаче няма никакви научни предположения дали може да се справи с коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3475  Владислав Горанов: Нашата цел е да дадем поддръжка на заетите лица Владислав Горанов: Нашата цел е да дадем поддръжка на заетите лица  Шефът на Асоциацията на българските банки разкри за кой ще важат кредитните облекчения Шефът на Асоциацията на българските банки разкри за кой ще важат кредитните облекчения  Расте броят на жертвите в Швейцария, възбраните евентуално ще останат в действие до лятото Расте броят на жертвите в Швейцария, възбраните евентуално ще останат в действие до лятото
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР