Около 3000 руски военни са били мобилизирани за строежа на

...
Около 3000 руски военни са били мобилизирани за строежа на
Коментари Харесай

Руски военни строят болници за хора с коронавирус 24/7

Около 3000 руски военни са били мобилизирани за строежа на 16 болници за приемане на хора, заразени с коронавирус, написа британският в. Дейли мейл.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2655
Днес военният министър в Москва Сергей Шойгу е заявил, че за изграждането на медицинските заведения са били вдигнати на крак приблизително 3000 войници и офицери и насочени около 750 единици специализирана техника. " Работи се денонощно и без почивен ден. Очаква се болниците да бъдат завършени между до средата на май ", е казал още началникът на силовото ведомство.

Владимир Путин: Кабинетът е в постоянна връзка с бизнеса

" За строежите на болниците от държавния бюджет са били отделени 94 милиона паунда, като 93 милиона са били предназначени за изграждане на специализирана клиника в Москва ", написа още лондонското издание.

" Останалите болници се строят на територия, простираща се от най-западната точка на Русия – Калининград до най-източната - тихоокеанския порт Петропавловск Камчатски. Болница се изгражда и в град Севастопол (в окупирания от Москва през 2014 г. украински полуостров Крим) ", посочи още " Дейли мейл ".

В четвъртък руското здравно министерство е съобщило за 840 души, инфектирани с коронавирус.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2655  Мила Роберт с предизвикателство към хората по време на изключително състояние Мила Роберт с предизвикателство към хората по време на изключително състояние  Прокуратурата в Дупница погна двама за нарушение на наложителна карантина Прокуратурата в Дупница погна двама за нарушение на наложителна карантина  58 милиарда $ в помощ на самолетните компании предлага US Сенатът 58 милиарда $ в помощ на самолетните компании предлага US Сенатът
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР