Около една трета от персонала на най-голямата плевенска болница -

...
Около една трета от персонала на най-голямата плевенска болница -
Коментари Харесай

1/3 от персонала на най-голямата плевенска болница е изявил желание да се ваксинира

Около една трета от персонала на най-голямата плевенска болница - университетската " Д-р Георги Странски ", е изявил желание до момента да се ваксинира срещу коронавирус. Това съобщи за БТА говорителят на лечебното заведение Момчил Цветков.

Кампанията ще бъде открита утре около 9.00 ч. Първи ще си постави ваксина като личен пример управителят - доц.д-р Цветан Луканов, каза говорителят. Получените първи 75 дози от ваксината ще бъдат поставени на лекари и специалисти, които са на първата линия, след това ще бъдат имунизирани останалите. Записването на желаещи за ваксиниране продължава.
Болницата " Д-р Георги Странски " в Плевен е наследник на първото лечебно заведение в Плевен и към момента е най-голяма по рода си в Северна България. В нея са ангажирани на работа над 1800 души - лекари, медицински специалисти и помощен персонал.

Имунизационната кампания в трите университетски болници на Плевен започва днес - в " Сърце и Мозък ", а утре продължава - в " Д-р Георги Странски " и в " Света Марина ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17472  Руската ваксина против COVID-19 идва в Сърбия до края на годината Руската ваксина против COVID-19 идва в Сърбия до края на годината  Пристигнаха първите ваксини против COVID-19 в област Русе Пристигнаха първите ваксини против COVID-19 в област Русе  Поставиха ваксина на шефа на болничното заведение в Кюстендил Поставиха ваксина на шефа на болничното заведение в Кюстендил
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР