Огромни глоби се налагат за разходка в Морската градина във

...
Огромни глоби се налагат за разходка в Морската градина във
Коментари Харесай

23-ма души с огромни глоби за разходка в Морската градина във Варна

Огромни глоби се налагат за разходка в Морската градина във Варна. 23-ма души получиха актове заради неспазване на мерките срещу разпространението на COVID-19. По закон санкцията е в размер на 5000 лв.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3002
Седмица след като беше издадена забраната за разходки в паркове и градски градини, полицията във Варна само предупреждаваше хората. Масовото нарушение на мерките обаче накара органите да реда да предприемат по-крути действия.

Бургазлии сложиха маска на знакова статуя в града

" Предимно санкционирани са точно такъв тип хора, които не желаят, въпреки предупрежденията, да изпълнят заповедта на министъра ", обяснява Илиян Илиев, началник на " Охранителна полиция " към ОД на МВР – Варна, цитиран от БТВ.
Акцията на полицията даде резултат и Морската градина на Варна напълно опустя. Все не пак не липсваха и нарушители, макар и единици.

Пренебрегналите забраната останаха шокирани от глобата, която ги грози. Засилените проверки на полицията ще продължат до края на извънредното положение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3002  Томислав Дончев: Работим за елементарно разпределяне на безлихвените заеми на служащите Томислав Дончев: Работим за елементарно разпределяне на безлихвените заеми на служащите  Тръмп обмисля слагането на някои щати под карантина, в това число Ню Йорк Тръмп обмисля слагането на някои щати под карантина, в това число Ню Йорк  Изпълнителният шеф на КРИБ: Благодаря на Бойко Борисов, че ще прегледа карантинирането на ТИР-овете на Дунав мост  Изпълнителният шеф на КРИБ: Благодаря на Бойко Борисов, че ще прегледа карантинирането на ТИР-овете на Дунав мост 
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР