Огнищата на коронавирус в засегнатите населени места в общините Венец

...
Огнищата на коронавирус в засегнатите населени места в общините Венец
Коментари Харесай

В 16.00 часа се премахват ограничителните мерки за движение от и към шуменското с. Изгрев

Огнищата на коронавирус в засегнатите населени места в общините Венец и Каолиново са идентифицирани и локализирани. В резултат на извършените епидемиологични проучвания и масовото тестване в селата са издирени и изследвани контактните лица. Издадени са предписания за карантиниране на лицата. Това съобщават от пресцентъра на областната администрация в Шумен, след работна среща при областния управител проф.Стефан Желев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9337
Извършените действия и масовото тестване на близо половината от населението на село Изгрев дават възможност да бъдат отменени въведените ограничителни мерки за движение от и към селото. Заповедта на директора на РЗИ- Шумен от 11 юни - за въвеждане на строги противоепидемични мерки в селото, ще бъде отменена, считано от 16.00 ч. днес. Ще продължи засиленото наблюдение за спазването на противоепидемичните мерки и контролът на лицата под карантина от екипи на ОД на МВР и на РЗИ в Шумен. Продължава и тестването на жители на община Каолиново, допълват от пресцентъра на областната администрация.

Недоволство в поставеното под карантина село Изгрев

С цел да бъде ограничено разпространението на COVID-19 в Шуменско, Областният кризисен щаб се обръща с призив към жителите на региона - да се въздържат от организирането на масови събития - семейни тържества, сватби, кръщенета и абитуриентски балове.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9337  Общинският действен щаб в Ловеч: Спазвайте санитарните ограничения Общинският действен щаб в Ловеч: Спазвайте санитарните ограничения  Норвегия стопира приложението за следене на пациенти с COVID-19 Норвегия стопира приложението за следене на пациенти с COVID-19  Извършена е цялостна стерилизация в търговищкото село Подгорица Извършена е цялостна стерилизация в търговищкото село Подгорица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР