Общо 80 души са поставените под карантина в община Нова

...
Общо 80 души са поставените под карантина в община Нова
Коментари Харесай

Общо 80 души са под карантина в Нова Загора

Общо 80 души са поставените под карантина в община Нова Загора към 30 март, съобщават от общинския пресцентър. За 40 души карантината е изтекла.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3343
На заседание на общинския кризисен щаб е била предложена нова мярка - при установяване на здравно неосигурени, неспазващи ограничителните режими, да се информира незабавно РЗИ и да се налага строг домашен стационар, с цел ненатоварване на здравнатасистема.

Още трима нарушиха карантината си в Сливенско

Общината е осигурила 400 литра спирт за нуждите на МБАЛ " Света Петка Българска ", 90 броя екипи за персонала и необходимите количества ръкавици и маски за следващите дни. Изцяло подготвено за прием на болни е Инфекциозно отделение и Oтделението по вътрешни болести.

Продължава дезинфекцирането на града и е осигурен препарат за дезинфекция на селата.

До този момент в община Нова Загора не е установен случай на коронавирусна инфекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3343  Още трима нарушиха карантината си в Сливенско Още трима нарушиха карантината си в Сливенско  Шестима души нарушиха карантината си в Софийско Шестима души нарушиха карантината си в Софийско  Брадите и мустаците не са среда за разпространяване на COVID-19 Брадите и мустаците не са среда за разпространяване на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР