Общо 210 акта са наложени в Русе за неспазване на

...
Общо 210 акта са наложени в Русе за неспазване на
Коментари Харесай

В Русе 210 души са глобени за седмица за неспазване на противоепидемичните мерки

Общо 210 акта са наложени в Русе за неспазване на противоепидемичните мерки. От тях 173 души са санкционирани, че не носят предпазна маска, съобщиха от Областния оперативен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6434
Друго често срещано нарушение е струпването на много хора на едно място.

От Областния оперативен щаб съобщиха, че за седмица от шестте контролно-пропускателни пункта на Русе са върнати близо 1200 превозни средства. Причината е, че шофьорите не са успели да докажат наличието на неотложна необходимост.

Трима русенци излъгали полицаите на КПП, че работят извън града

При ежедневните проверки за спазване на домашната карантина са установени седем нарушения, като са образувани досъдебни производства. В региона повече от 800 души са в самоизолация от различен период.

От Областния оперативен щаб призовават жителите в Русенско да спазват противоепидемичните мерки.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6434  Алеите в градския парк в Тервел ще се дезинфекцират всеки ден Алеите в градския парк в Тервел ще се дезинфекцират всеки ден  Трима от едно семейство са предадени на съд за нарушение на карантинната си Трима от едно семейство са предадени на съд за нарушение на карантинната си  Промяна в проекта: Словения се отхвърли да облекчи ограниченията за изключително състояние Промяна в проекта: Словения се отхвърли да облекчи ограниченията за изключително състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР