Общо 16 души пребориха COVID-19 през последното денонощие в Русе,

...
Общо 16 души пребориха COVID-19 през последното денонощие в Русе,
Коментари Харесай

Общо 16 души пребориха COVID-19 за денонощие в Русе, шест са от дом Възраждане

Общо 16 души пребориха COVID-19 през последното денонощие в Русе, като шест от тях са от дома за възрастни хора " Възраждане ", съобщиха от Областния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11392
Това е най-високият брой оздравели за 24 часа в Русе от началото на пандемията. С новите шест случая от дома, които са на жени между 78 и 82 години, общият брой на преодолелите заразата обитатели става 11. Пет души от общо девет от персонала също се излекуваха от COVID-19.

Петима души от старческия дом " Възраждане " в Русе пребориха COVID-19

Двайсет и двама обитатели на дома все още са в болница. Останалите, които са диагностицирани с коронавирус, но не се налага да бъдат хоспитализирани, са във вилата на общината в лесопарка " Липник " и на четвъртия етаж в социалното заведение. Седем души от обитателите починаха.

Диагностицираните с коронавирус в Русенска област до момента са 257. Излекуваните са вече 140 души. През последното денонощие няма регистрирани нови заразени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11392  Повече британци са умряли това лято от грип, в сравнение с от COVID-19 Повече британци са умряли това лято от грип, в сравнение с от COVID-19  Филип Киркоров изясни за какво не носи маска Филип Киркоров изясни за какво не носи маска  Четирима от община Пловдив са с COVID-19 Четирима от община Пловдив са с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР