Общо 109 са починалите до днес от причиняваното от новия

...
Общо 109 са починалите до днес от причиняваното от новия
Коментари Харесай

109 души са починалите от коронавирус в Индия

Общо 109 са починалите до днес от причиняваното от новия коронавирус заболяване COVID-19 в Индия, като само за последното денонощие е било регистрирано рекордно увеличение от 32 починали. Броят на новозаразените е 693, съобщи днес министерството на здравеопазването, цитирано от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4350
Общият брой на регистрираните случаи на инфекция прехвърли 4000, достигайки 4067. През всеки от последните 4 дни броят им нараства с по над 500.

Влакови вагони и стадиони стават болнични отделения в Индия

Според здравното министерство повече от 1000 от случаите са свързани с религиозно събиране, организирано от ислямското мисионерско движение " Таблиги Джамаат " в столицата Делхи миналия месец.

Броят на заразените в Индия се удвоява на всеки 4,1 дни и този темп би бил значително по-бавен, на всеки 7,1 дни, ако не е било събитието в джамията в Делхи, на което са се стекли хиляди хора от Индия и от чужбина, отбеляза служител на министерството.

Обръщайки се към активисти на своята дясна управляваща партия " Бхаратия Джаната ", премиерът Нарендра Моди каза, че Индия полага големи усилия да спре разпространението на заразата, като обяви и национална карантина. Битката с вируса обаче ще бъде дълга, предупреди в същото време Моди.

Новородени близнаци в Индия бяха кръстени Корона и Ковид

Индийският премиер разговаря и с главните опозиционни лидери, включително със Соня Ганди, която оглавява Индийския национален конгрес, за кризата и за националните ограничителни мерки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4350  Швейцария изправена пред дефицит на алкохол за стерилизация Швейцария изправена пред дефицит на алкохол за стерилизация  Тийнейджъри хванати в нарушаване на противоепидемичните ограничения Тийнейджъри хванати в нарушаване на противоепидемичните ограничения  Австрия ще стартира да облекчава карантинните ограничения от идната седмица Австрия ще стартира да облекчава карантинните ограничения от идната седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР